For første gang på DVD!


Edith Carlmars Slalåm under himmelen er en norsk filmklassiker som ikke tidligere har vært utgitt på DVD. Filmen er spilt inn på da splitter nye Rygge flystasjon, med fly og flygere fra 332 skvadron. Filmen er spekket av mye flott flygning med klassiske flytyper fra Luftforsvarets historie.

Tre unge flyvere som er utdannet i utlandet kommer hjem til Norge, og starter sin yrkeskarriere med oberstløytnant Eriksen som overordnet. Overfor disse fire står moren til en av de unge flyverne. Hun er engstelig og gjør alt for å få sønnen bort fra flyveryrket og over i et yrke hun mener er mindre farlig. Forloveden til en av de unge flyverne er også sentral i handlingen. I hovedrollen finner vi også det brølende Thunderjetflyet som de nybakte flyverne flyr til daglig.

Produksjonsår: 1957
Regi: Edith Carlmar
Produsent: Sverre Christophersen
Manus: Hans Christensen
Foto: Sverre Bergli

Med: Marius Eriksen, Per Christensen, Jan Halvorsen, Wilfred Werner Synnøve Strigen, Turid Haaland, Anders Sundby, Rolf Falkenberg Smith, Jan Larsen, Lisbeth Bull, Grace Grung, Ingrid Øvre, Nils Jørstad

Norsk Tale, sort/hvitt, 90 min

Bonusmateriale: Produksjonsbilder


   

Bestilling

Send en epost med bestilling til dvd @ flh.no med navn og adresse, samt ønsket antall, så får du betalinsinformasjon per epost. Pris er kr 149,- inkl. porto.

Jeg ønsker å bestille eksemplarer av Slalåm under Himmelen

Navn:

Adresse:

Postnr:   Sted:

Epost-adresse: